Knap gelijkspel RVC Celeritas bij runner-up

25 November 2018, 10:43 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het Rijswijkse RVC Celeritas slaagde er zaterdag in om SV Loosduinen, de nummer twee van de Vierde klasse D, op een 1-1 gelijkspel te houden. Beide elftallen waren op Sportpark Madestein aan elkaar gewaagd in de eerste helft, maar het was RVC Celeritas dat op voorsprong kwam. Een fraai afstandsschot van Giorgen Agostien in de 32e minuut was de Loosduinse doelman Pieter Blanken te machtig.

In de tweede helft werden de Rijswijkse gasten teruggedrongen en kwamen een aantal malen goed weg bij kansen van de thuisploeg. Toch kreeg RVC Celeritas ook enkele scoringsmogellijkheden in de counter, maar deze leverden niets op. In de 66e minuut kwam Loosduinen dan toch langszij via Sinan Ocal, die RVC doelman Bulent Ozcan van dichtbij passeerde. Dat was de laatste treffer van de middag, waardoor 1-1 de eindstand was.