Gunstige loting voor Te Werve in KNVB Beker

7 July 2018, 11:22 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Te Werve kende zaterdag een bijzonder goede loting in de kwalificatieronden van de TOTO KNVB Beker. De Rijswijkse ploeg werd vrijgeloot voor de eerste ronde en krijgt in de tweede ronde bezoek van SV Marvilde uit Veldhoven. Dat was de uitkomst van de loting die zaterdagochtend door Feijenoorder Ridgeciano Haps op de KNVB Campus werd verricht.

Het zat Te Werve bij de loting dus niet tegen. Te Werve werd vrijgeloot voor de eerste ronde van het bekertoernooi waarin andere gerenommeerde regioteams als Quick (uit tegen ‘s Gravenzande ) en HBS (uit bij Sportlust ‘46) nog wel moeten knokken voor een plekje in de tweede ronde. SVV Scheveningen had ook het geluk direct toegelaten te worden tot de tweede ronde waarin het moet opnemen tegen  DZC'68.

Te Werve maakt met Marvilde als tegenstander in de tweede ronde een goede kans op het bereiken van het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De Rijswijkers degradeerden afgelopen seizoen weliswaar uit de eerste- naar de tweede klasse, maar tegenstander Marvilde speelt eveneens in de tweede klasse. De bekerwedstrijd wordt in principe op 22, 25 of 26 augustus gespeeld. Omdat beide teams zijn vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde bestaat er echter een kans dat de wedstrijd wordt verschoven naar 18 of 19 augustus.