Geen ADO-Ajax in Eredivisie Vrouwen vanwege stroomstoring

13 March 2022, 09:38 uur
Sport
mainImage
ADO

Vanwege de aanhoudende problemen met de stroom in het stadion van ADO Den Haag gaat zondag ook de competitiewedstrijd tussen de voetbalsters van ADO en Ajax niet door. Vrijdagavond viel tot twee keer toe het licht in het Cars Jeans-stadion uit bij het duel tussen ADO Den Haag en Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Het is nog altijd niet gelukt de stroomstoring te verhelpen, meldde ADO zaterdag.

De voetbalsters van ADO Den Haag en Ajax zouden elkaar zondagmiddag treffen. De wedstrijd is nu verplaatst naar komende woensdag, 19.30 uur. Ajax voert de ranglijst van de Eredivisie Vrouwen aan, met 1 punt voorsprong op FC Twente dat het zondag opneemt tegen Feyenoord. ADO neemt de vijfde plaats in.

De stroomstoring in het stadion in Den Haag begon al voor de aftrap van ADO - Jong PSV. De wedstrijd kon daardoor pas ruim een uur later dan gepland beginnen. Halverwege de eerste helft, bij een voorsprong van 1-0 voor de beloften uit Eindhoven, viel het licht opnieuw uit. De wedstrijd moet op een later moment worden uitgespeeld. Vanwege de aanhoudende stroomproblemen moest ADO zaterdag de fanshop in het stadion dichthouden.


Door: ANP