Rijswijks Dagblad | Bestuurswisselingen bij KRSV Vredenburch
mainImage

Bestuurswisselingen bij KRSV Vredenburch

12 augustus 2020, 11:35 uur
Sport

Rick Roberti is noodgedwongen teruggetreden als bestuurslid van KRSV Vredenburch, maar de Rijswijkse club weet te melden dat al enige maanden Zier den Heijer de functie van secretaris waarneemt voorlopig tot aan de algemene LedenVergadering.

Ook Hans Rutten maakt inmiddels deel uit van het bestuur. Hij is al langere tijd actief als vrijwilligers coördinator. In relatief korte tijd heeft hij al veel bereikt om mensen te werven als vrijwilliger. Op verzoek van het bestuur gaat hij ook bestuurlijk aan de slag, waarbij werving van nog meer vrijwilligers tot zijn taken blijft behoren. Daarnaast zal Rutten in diverse projecten de lead nemen (bv het rookvrij maken van het complex).

Hiermee is het bestuur enigszins aangevuld. We zijn echter nog niet op het gewenste niveau. Er is dringend behoefte aan een financiële man/vrouw. Dat kan origineel in de functie van penningmeester, maar zij komen ook graag in gesprek mensen die dit in de vorm van een financiële commissie willen uitvoeren. In deze vorm kunnen misschien een aantal mensen een team vormen waarmee taken kunnen worden verdeeld en daarmee belasting in tijd kan worden beperkt.

Het bestuur wil ook graag iemand die de taak op zich kan nemen van kantinebeheerder.