Rijswijks Dagblad | Bestuur Te Werve distantieert zich van schandalige schop

Bestuur Te Werve distantieert zich van schandalige schop

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In een persbericht heeft het bestuur van Hvv Te Werve zich met duidelijke woorden gedistantieerd van de schandalige schop die een van de spelers zaterdag uitdeelde aan een tegenstander. De club beraadt zich op maatregelen.

Het persbericht van het bestuur van Te Werve luidt:

Het bestuur van Hvv Te Werve heeft kennis genomen van videobeelden waarop te zien is dat een speler van Te Werve een schop geeft aan een speler van Sportlust 46 tijdens de wedstrijd gisteren. Net als iedereen die de beelden gezien heeft is het bestuur diep geschokt door de beelden en distantiëren wij ons ook van dit soort acties. Dit hoort niet op een voetbalveld thuis en past niet bij de normen en waarden waar wij bij Te Werve voor staan.

Namens het bestuur is contact gezocht met het bestuur van Sportlust en zijn er excuses gemaakt voor deze onsmakelijke actie. Dat doen wij langs deze weg nogmaals, ook aan de betrokken speler van Sportlust.

Het bestuur zal nu in contact treden met de betrokken speler en de KNVB en zal passende tuchtmaatregelen nemen, waarbij op voorhand geen enkele maatregel wordt uitgesloten.

Bestuur Hvv Te Werve

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=3MfHIPCApt4

Foto: Screenshot Sportlust TV


Foto: Digitaal Dagblad