Alleen Te Werve bekert namens Rijswijk verder

11 November 2018, 11:10 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Van de vier Rijswijkse ploegen die begin van dit seizoen aan de KNVB Beker begonnen, is na zaterdag alleen nog Te Werve over. De formatie van Huib van Oostrom Soede had op eigen veld weinig moeite met NSV’46; 4-1. Minder verging het Vredenburch dat met 0-2 onderuit ging tegen tweedeklasser Sparta AV.

In de voorrondes van de KNVB Beker waren Semper Altius en RVC Celeritas al uitgeschakeld. Daar kwam zaterdag dus ook Vredenburch bij. Halverwege keken de Rijswijkers tegen het twee klassen hoger spelende Sparta AV al tegen een 0-1 achterstand aan. Een kwartier voor tijd kwam Vredenburch met 10 man te staan na een rode kaart voor Bas van Schendel (2x geel). In de 87e minuut maakten de Rotterdammers er 0-2 van.

Te Werve

Rijswijk moet het in de KNVB Beker opnieuw van Te Werve hebben. De groenwitten hadden het bij de loting met derdeklasser NSV’46 niet slecht getroffen. Te Werve had betrekkelijk weinig moeite met de hekkensluiter van zaterdag 3A. De Rijswijkers wonnen op eigen veld ruim met 4-1 en gaan als enige Rijswijkse ploeg door naar de derde ronde van het bekertoernooi.

Bron: Hethaagsamateurvoetbal.nl