ADO Den Haag wint van TOP Oss, maar loopt 3e periode mis

11 March 2023, 22:18 uur
ADO Den Haag
Joël Zwarts.

ADO Den Haag heeft vrijdagavond een zwaarbevochten 2-3 overwinning geboekt tegen TOP Oss. De ruststand was 1-1 door doelpunten van Asante en Margaritha en kon er in het tweede bedrijf nog van alles gebeuren. In de tweede helft kreeg Sellouki echter rood na een charge op Van Hoeven en leek het een lastige avond te gaan worden.

Verrassend genoeg kwam ADO Den Haag weer op voorsprong via Zwarts. Na vijf minuten kwam de thuisploeg weer langszij, maar vrijwel direct na de aftrap was het opnieuw Joël Zwarts die zijn ploeg aan de leiding hielp. Het was hard werken tot het einde, maar uiteindelijk trok de ploeg van trainer Dick Advocaat en neemt het drie punten mee naar Den Haag. De derde periode gaat helaas niet naar ADO Den Haag, aangezien concurrent NAC eveneens wist te winnen vanavond.