13 February 2023, 23:00 uur
Sport
mainImage
ANP

ADO Den Haag verlengde maandagavond de ongeslagen reeks tot negen wedstrijden. De Hagenaars van coach Dick Advocaat, die afgelopen week Go Ahead Eagles uitschakelden in de KNVB-beker, wonnen met 2-1 bij Jong PSV.

Heracles Almelo is drie punten dichter bij koploper PEC Zwolle gekomen. De nummer 2 uit de Keuken Kampioen Divisie won met 2-0 bij MVV Maastricht. Heracles staat op 50 punten, 7 minder dan PEC dat vrijdag al won van Jong AZ.

Anas Ouahim zette de bezoekers uit Almelo al in de 3e minuut op voorsprong. In de tweede helft schoot hij ook de 2-0 binnen.

Max de Waal opende de score voor ADO en Xander Severina zorgde een minuut later voor de tweede treffer. Jason van Duiven was uit een strafschop trefzeker voor Jong PSV.

Telstar won met 1-0 bij Jong FC Utrecht. Tom Overtoom maakte het enige doelpunt.