Rijswijks Dagblad | Vakanties voorbij, nu weer volop ondernemen

Vakanties voorbij, nu weer volop ondernemen

mainImage
Een symbolische kickoff van een nieuw ondernemend najaar in Rijswijk.Van links naar rechts Sebastiaan Bugaj, Vahideh Shemshad, Bart Bakker, Joy Bindraban en Wouter Pesman.

Bij de BBR-bijeenkomst van gisteravond namen veel ondernemers de gelegenheid om even de vakantie-ervaringen te delen. Tevens werd er meteen een aantal afspraken voor het najaar gemaakt. Veel Rijswijkse ondernemers hebben er dan ook weer zin. Men was fris en gretig om weer te gaan ondernemen. Dit gold bijvoorbeeld ook voor de tafel van Vahideh Shemshad (Grand Winston Hotel), Sebastiaan Bugaj (Vochtstop), Wouter Pesman (Delta Team), Bart Bakker (Voorburgs/ Rijswijks Dagblad) en Joy Bindraban (Presentatie Meester). Er gaan in Rijswijk wederom mooie dingen gebeuren op het gebied van ondernemen en duurzaamheid. De BBR bleek hier gisteravond weer eens een verbindende factor in. 

Vanavond vindt overigens de grote MKB-bijeenkomst in Leidschendam-Voorburg plaats. Bij restaurant Gina in Leidsenhage komen daar meer dan honderd ondernemers samen om de symbolisch start voor het najaar te geven. 


Door: Bart Bakker | Foto: Rijswijks Dagblad