Rijswijks Dagblad | Rabobank Meets Diversity Talents

Rabobank Meets Diversity Talents

mainImage

Wil je meer weten over de Rabobank? Over onze strategie, wie er bij ons werken en wat ze doen? Wil jij weten wat het inhoudt om bij een coöperatieve bank te werken? Kom dan naar Het Rabobank Meets Diversity Talent Event! Het evenement voor HBO- en WO studenten en starters met een multiculturele achtergrond. 

Dan is het Diversity Talent Event op 19 November iets voor jou! Een dag met persoonlijke succesverhalen van Rabobank-medewerkers,  rondleidingen en slow-dates om kennis te maken met managers die werken in jouw vakgebied. Een ideaal moment om eens achter de schermen van de Rabobank te kijken.

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Simpelweg omdat het tot de mooiste oplossingen leidt. Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent!

Interesse?

Heb je een multiculturele achtergrond en zit je in de laatste fase van je HBO of WO-opleiding in de richting van IT, legal, data, techniek, economie, financiën, bedrijfskunde, of sociale wetenschappen? Voel je welkom, ook als je al ergens gestart bent.

19 november 2019 / 08:30 - 17.00
08:30 - 09.00 uur Ontvangst op ons kantoor aan de Croeselaan 18 te Utrecht

09.00 - 12.00 uur Welkom door Directievoorzitter Rabobank Den Haag Renata Brabander en slow dates gesprekken met managers en medewerkers van Rabobank)

12.00 - 13.30 uur Lunch

13:30 - 15:30 uur Introductie Fintech & Innovatie en groepsopdracht

15:30 - 16:30 uur Borrel en netwerken

We zien je graag op 19 november! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ons via [email protected]

Schrijf je nu in via deze link

Wil je jezelf verzekeren van een plek op dit mooie event? Meld je dan aan vóór 14 november 2019 via deze site.


Door: Rabobank