img
img
img
img
img
img
img

Hype Lab in In de Bogaard

.
13 april 2019, 11:09 uur
Ondernemen

Vrijdag werd wethouder Armand van de Laar meegenomen in de wereld van het Hype Lab, de winkel van de toekomst. Verschillende scholieren van de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan werken aan dit project mee in Rijswijk en in Delft.

Van 9 april tot en met 26 april testen ondernemers verschillende technologieën samen met medewerkers, studenten en klanten in hun eigen winkel. De deelnemende winkels zijn: Albert Heijn XL, J22, Kapper Zuidgeest en Prénatal. Daarnaast worden technologieën getest in de Pop-Up store op 18, 19 en 20 april.

Een Spy-Bril, Telepresence Robot, VR-Bril, Facereader, loyalty app, mobiele kassa en NFC-tags.
Zomaar enkele toepassingen van de technologieën die worden toegepast. Het leverde enkele leuke plaatjes op. Zeker toen wethouder Van de Laar op een VR-bril naar de film ‘groene Vingers’ keek en vertelde wat hij allemaal zag.

Klanten die meer willen weten over het onderzoek en de technologieën kunnen zich inschrijven voor de rondleiding op 18 april om 12.30 uur. Inschrijven kan op de website van winkelcentrum In de Bogaard.

Hype Lab In de Bogaard is een samenwerking tussen Gemeente Rijswijk, Winkelcentrum In de Bogaard, TMO Fashion School, Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan. Hype Lab is een onderdeel van Future Proof Retail; zij doen landelijk onderzoek naar hoe de retailer toekomstbestendig kan zijn en blijven.