Rijswijks Dagblad | Hype Lab In de Bogaard

Hype Lab In de Bogaard

mainImage

Hype Lab brengt ‘de winkel van de toekomst’ naar winkelcentrum In de Bogaard. Van 9 april tot en met 26 april testen ondernemers verschillende technologieën samen met medewerkers, studenten en klanten in hun eigen winkel. De deelnemende winkels zijn: Albert Heijn XL, J22, Kapper Zuidgeest en Prénatal. Daarnaast worden technologieën getest in de Pop-Up store op 18, 19 en 20 april.

Een Spy-Bril, Telepresence Robot, VR-Bril,Facereader, loyalty app, mobiele kassa en NFC-tags. Klanten kunnen deze technologieën zelf ervaren in de deelnemende winkels. De planning van de technologieën staat op indebogaard.nl en op de flyers in de deelnemende winkels.

Klanten die meer willen weten over het onderzoek en de technologieën kunnen zich inschrijven voor de rondleiding op 18 april om 12.30 uur. Inschrijven kan op de website van winkelcentrum In de Bogaard.

Hype Lab In de Bogaard is een samenwerking tussen Gemeente Rijswijk, Winkelcentrum In de Bogaard, TMO Fashion School, Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan. Hype Lab is een onderdeel van Future Proof Retail; zij doen landelijk onderzoek naar hoe de retailer toekomstbestendig kan zijn en blijven.