Rijswijks Dagblad | Word het gezicht van Bogaard stadscenrum.......
mainImage

Word het gezicht van Bogaard stadscenrum.......

25 september 2021, 09:46 uur
Lokaal

Bogaard stadscentrum verandert de komende jaren naar een levendig, eigentijds en groen stadscentrum. Wel blijft Bogaard van de bewoners, bezoekers en ondernemers van Rijswijk.

En hoe kan je dat beter laten zien dan door de mensen waar het daadwerkelijk om draait in beeld te brengen? Op zaterdag 25 september kan iedereen die zich verbonden voelt met Bogaard stadscentrum zich op de gevoelige plaat laten vastleggen door een professionele fotograaf. Elk model dat zich laat fotograferen maakt daarmee kans om een van de vaste gezichten te worden van de nieuwe Bogaard campagne.

Op zaterdag 18 september jl. werd het nieuwe logo van Bogaard stadscentrum door wethouder Armand van de Laar onthuld. Hiermee is het startsein gegeven voor de nieuwe fase van het centrum. Er is bewust gekozen om ook een deel van de oude naam te behouden. Daarmee wordt het verleden gekoesterd maar is wel duidelijk dat er wordt gewerkt aan een nieuwe toekomst.

Campagne Jouw Bogaard
Eenmaal in het hart, blijft Bogaard in het hart. In de Bogaard was een begrip en bijna elke Rijswijker heeft er wel een verhaal over. In de campagne van Bogaard stadscentrum staan bewoners, ondernemers en bezoekers van Bogaard stadscentrum dan ook centraal. Zij maken het centrum en vormen het middelpunt in fotografie en verhalen. Hiermee wordt benadrukt dat Bogaard stadscentrum gericht is op haar gebruikers. Enkele van de verhalen worden al verteld op de website. Wie zelf ook een verhaal over zijn of haar Bogaard wil delen kan dat doen op: www.bogaardstadscentrum.nl/jouw-bogaard

Bogaard stadscentrum
Bogaard wordt een stadscentrum waar meer te doen is dan alleen winkelen. Het maakt de overgang van enkel winkelcentrum naar een levendig, eigentijds en groen stadscentrum. Het winkelgedeelte wordt compacter – zo’n 1/3 van de winkelruimte verdwijnt - en de focus van de nieuwbouw komt op wonen te liggen. Er komen circa 2.500 woningen bij voor Rijswijkers en nieuwe bewoners en meer ruimte voor aanvullende maatschappelijke functies en vergroening van het gebied.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het gebied, het woningaanbod en het vertrouwde winkelaanbod op de nieuwe website www.bogaardstadscentrum.nl