mainImage

Van plan om in Rijswijk te gaan wonen?

14 mei 2022, 09:09 uur
Lokaal

Bent u van plan in Rijswijk te gaan wonen? Of woont u er al, maar bent u benieuwd naar alles wat de stad te bieden heeft? Dan is 'Ontdek Rijswijk' de plek voor u.

Met Ontdek Rijswijk ziet u snel wat Rijswijk Rijswijk maakt: een groene stad met veel geschiedenis en mooie kansen voor haar inwoners en ondernemers. Bekijk de drie onderstaande categorieën en vind de informatie die u zoekt.

Verhuizen naar Rijswijk
Overweegt u in Rijswijk te gaan wonen? Neem dan eens een kijkje bij Verhuizen naar Rijswijk. Hier hebben we alle informatie over huren, kopen en onze wijken op een rijtje gezet.

Beleven in Rijswijk
Bij Beleven in Rijswijk vindt u alle informatie over kunst en cultuur in Rijswijk. En alles over de geschiedenis van de stad. Maar ook voor informatie over winkelen, natuur en recreatie, festivals en sport kunt u hier terecht.

Ondernemen in Rijswijk
Bent u een ondernemer die zich wil vestigen in Rijswijk? Dan vindt u bij Ondernemen in Rijswijk alles over het ondernemersloket, bedrijfsruimte en de bereikbaarheid van de stad. Zodat u weloverwogen voor Rijswijk kiest.

Via deze link is meer informatie te vinden. 


Foto: Gemeente Rijswijk