Rijswijks Dagblad | Rijswijkse wethouder op CDA-lijst Tweede Kamerverkiezing
mainImage

Rijswijkse wethouder op CDA-lijst Tweede Kamerverkiezing

8 maart 2021, 15:59 uur
Lokaal

De Rijswijkse wethouder Johanna Besteman is door het CDA op de regionale kieslijst van de CDA kandidatenlijst voor de Tweede Kamer geplaatst. Kiezers in de regio Rijswijk kunnen op 15, 16 en 17 maart 2021 op haar stemmen. Johanna Besteman staat als lijstduwer op plaats 65.

“Ik ben er trots op dat ik zo mijn steentje kan bijdragen aan deze belangrijke landelijke verkiezingen”, aldus Johanna Besteman. “In deze bijzondere tijd is stemmen belangrijker dan ooit; deze verkiezingen gaan over het land dat wij ná de coronacrisis willen zijn”.

Rijswijkse stem gehoord
Dat een plek als lijstduwer veel meer brengt dan meedraaien in de campagne is voor haar klip en klaar. “Ik doe belangrijke contacten op met CDA’ers die straks deel uitmaken van het landelijk bestuur en besluiten nemen die ook impact op Rijswijk zullen hebben. Door dit netwerk kan ik de stem van Rijswijk op landelijk niveau luid en duidelijk laten horen en er voor zorgen dat de Rijswijkse belangen in de Tweede Kamer worden gehoord”.

De Nederlandse belofte
Het CDA wil de Nederlandse belofte herstellen; de belofte van vooruitgang. De belofte dat wie zich in zet, daarvoor ook wordt beloond. Dat je met hard werken van een dubbeltje een kwartje kunt worden. Een belofte die ons allemaal verbindt!