'RijswijkBuitengewoon' op zoek naar ideeën en naar vrijwilligers

2 July 2022, 08:05 uur
Lokaal
mainImage
Het Hof van Sion park

Er staat nog veel te gebeuren in RijswijkBuiten. De gemeente realiseert eind 2022 de ontmoetingsplaats 'Hof van Sion' en een 'Krajicek-playground' en volgend jaar de speelweide in het Wilhelminapark.

Als buurtinitiatief 'RijswijkBuitengewoon' wil men graag zorgen dat er op deze veldjes ook echt gezellige activiteiten en ontmoetingen gaan plaatsvinden. Daarvoor is men op zoek naar ideeën en naar vrijwilligers die dit in 2022 mede vorm willen geven. Er is heel veel subsidiegeld beschikbaar voor ontmoeten, voor bewegen en het voorkomen van eenzaamheid, maar de organisatie van handjes en initiatieven moet uit de wijkbewoners zelf komen.

Om dit buurtinitiatief verder te kunnen vormgeven en uitvoeren is de stichting op zoek naar vrijwilligers voor het:
Organiseren van kleine buurtactiviteiten;
Programmeren van activiteiten;
Begeleiden van vrijwilligers, gastvrouwen/ heren etc;
Communiceren over de activiteiten en vrijwilligers;
Fondsen en sponsors werven.

Alle vormen van hulp, van een uurtje tot een project is welkom: Samen maken we RijswijkBuiten. Hiervoor hebben we een paar leuke vacatures opgesteld die je kan vinden op: www.rijswijkbuitengewoon.nl/vacatures/ Aanmelden kan via [email protected] of via een messenger-bericht. 

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door: Fonds 1818, Postcode Loterij Buurtfonds , Dura Vermeer , Gemeente Rijswijk , Oranje Fonds