mainImage

'Proces met gemeente Rijswijk soepel verlopen'

24 november 2022, 11:22 uur
Lokaal

Omdat de normen voor de uitstoot van stikstof strenger worden, heeft Almaz Projecten besloten dat partner United Mobility in het nieuwe pand een elektrificatie-unit gaat plaatsen. Hierin kunnen bedrijfswagens, minigravers en kabeltrekkers worden omgebouwd tot materieel met nul emissie. Almaz Projecten en United Mobility zijn klaar voor een schone toekomst. Ivar van der Drift plaatste hier op Linked-In onder andere deze publikatie over. 

A. Almaz, directeur, is verheugd met deze stap en meldt hierover op Linked-In: “Wij zijn heel enthousiast om ons in Rijswijk te vestigen en samen met onze partner United Mobility de transitie te gaan maken naar een ’Zero Emission’ bedrijf. Dit is het startschot voor een hele mooie nieuwe periode voor onze bedrijven, de industrie en onze medewerkers”.

Duurzaamheid centraal
De koop van de grond door Almax Projecten is begeleid door AC Nielssen Advisory. De bedrijfsruimte wordt gebouwd door Biersteken. Adviseur Junior Volmer van AC-Niellsen Advisory is tevreden met het bereikte resultaat: “Het proces met de gemeente Rijswijk is soepel en snel verlopen en het is mooi om te zien dat kernwaarden van drie partijen hier bij elkaar komen. Met andere woorden: Duurzame plannen van de Gemeente Rijswijk, duurzame bouw door aannemersbedrijf Biersteker en duurzame ontwikkelingen bij Almaz Projecten.”

De planning is dat de nieuwe bedrijfsruimte begin derde kwartaal 2023 door aannemersbedrijf Biersteker gebruiksklaar zal worden opgeleverd aan Almaz Projecten.


Door: Linked-In/Ivar van der Drift | Foto: Pixabay