Open Dag LTC Leeuwenbergh

21 March 2023, 08:09 uur
Lokaal
mainImage

Het tennisseizoen 2023 wordt door tennisvereniging LTC Leeuwenbergh officieel geopend op de Open Dag op zondag 26 maart. Iedereen van jong tot oud is welkom om te komen tennissen.

Tijdens de Open Dag op zondag 26 maart worden er diverse leuke tennisactiviteiten georganiseerd. De jeugd tot 16 jaar start in de ochtend al om 10:00.

Na een gezamenlijke warming up en Multi Skilzz oefeningen is het tijd voor diverse sport- en tennisspelactiviteiten. De volwassenen worden vanaf 11:15 ontvangen en het uitgebreide programma begint om 12:00. Je leert verschillende vaardigheden van het tennissen voor beginners tot ervaren tennissers, in combinatie met sport, spel en set activiteiten. Rond 16:00 vindt een gezamenlijke afsluiting plaats onder genot van hapje en drankje met hoogtepunten op onze baan 1 en 2.

Vorig jaar waren maar liefst 140 deelnemers op de Open Dag. LTC Leeuwenbergh is een bekende tennisvereniging voor iedereen uit Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Tennisvereniging LTC Leeuwenbergh ligt met haar 21 tennisbanen aan de Vliet, op de grens met Leidschendam-Voorburg. Voor meer informatie over de gratis Open Dag en het aanmelden, zie de website www.ltcleeuwenbergh.nl