'Meer opgeleide medewerkers voor de horeca-branche'

11 April 2022, 07:53 uur
Lokaal
mainImage
Op de foto zijn naast Brigitte Laukens (tweede van rechts) herkenbaar: Edward De Ridder, Sébastian van Zuiden, Tanja van Gameren, Hellen Van der Weijden, René Bogaart en Sander Beekink.

Brigitte Laukens, Schooldirecteur, School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening, ROC Mondriaan, heeft het initiatief genomen om een aantal betrokken partijen bij elkaar aan tafel te krijgen om de verbinding met het bedrijfsleven te leggen. 

"Tijdens onze eerste bijeenkomst zijn de gezamenlijke inspanningen van het bedrijfsleven en onze school besproken", aldus Brigitte Laukens. "De komende periode zullen wij dit plan verder uitwerken, de uiteindelijke doelstelling is: meer goed opgeleide medewerkers voor de horecabranche. Door goed samen te werken, kunnen wij elkaar versterken. Dit moet leiden tot opleidingen die nog beter aansluiten op de vraag en werknemers die goed opgeleide medewerkers belangrijk vinden".