Lokale organisaties openen deuren tijdens Strandwal Try Out

12 August 2021, 11:41 uur
Lokaal
mainImage

Tijdens de Strandwal Try Out van 6 tot en met 12 september nodigen Rijswijkse organisaties, verenigingen, clubs en stichtingen inwoners van harte uit om een kijkje te nemen in hun keuken. Inmiddels staan er nu al bijna 50 verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud op het programma.  Van het Rijswijks Jeugdtheater tot aan Yogastudio Rijswijk en van Muziekschool Rijswijk tot aan Amateurspalet.

De programmering is te vinden op strandwalfestival.nl/try-out.php waar men zich ook kan opgeven. Aanbieders van activiteiten kunnen zich nog aanmelden via dezelfde link.  

Strandwal Live

De kaartverkoop voor de zeven muziekblokken van Strandwal Live op 10 en 11 september start op maandag 16 augustus om 12:00 uur. Je kunt een tafel kopen die plaats biedt aan vier personen. Je betaal eenmalig € 25,00 waarvoor je drie gasten kunt uitnodigen die jou vergezellen. In ruil voor die € 25,- ontvang je vier consumptiebonnen voor drankjes en een borrelpakket. Een muziekblok duurt twee uur. Per blok is er maximaal plaats voor 250 personen. De genres worden op maandag 16 augustus bekendgemaakt op strandwalfestival.nl en via de lokale media.

Strandwal Live is een concept waarbij er te allen tijde 1,5 meter afstand is tot andere bezoekers/tafels. Door de coronasituatie zijn we afhankelijk van wat er tegen die tijd wel/niet kan. Daarin volgt de organisatie de richtlijnen op van het RIVM.

Naast de Strandwal Try Out en Strandwal Live biedt de 12e editie van het Strandwalfestival dit jaar ook nog Strandwal Fris & Fruitig en Strandwal culinair. Hierover later meer.