Rijswijks Dagblad | Lionsclub Rijswijk verzamelt DE punten voor voedselbank
mainImage

Lionsclub Rijswijk verzamelt DE punten voor voedselbank

30 november 2020, 08:51 uur
Lokaal

Ook dit jaar verzamelt de Lionsclub Rijswijk Douwe Egberts waardepunten. De punten worden gebruikt om bij D.E. koffie te kopen voor de voedselbank. D.E. is zo enthousiast over dit idee dat het daarop een bonus van 20% geeft. Het is een landelijke actie maar de in Rijswijk ingezamelde punten komen helemaal ten goede aan de Rijswijkse voedselbank.

Door de beperkingen die Corona nu eenmaal oplegt is het aantal inzamelpunten helaas beperkt. Maar toch kunt u er altijd een vinden: In de Boogaard in de Albert Heijn XL aan het Boogaardplein staat naast de paktafel een zuil waarin oud en vreemd geld kan worden gedaan. Vanaf nu tot begin januari dient deze ook als verzamelpunt voor DE waardepunten.

In Oud Rijswijk: In de nieuwe bloemenwinkel van Amarantha bloemsierkunst, Herenstraat 9. Op de zaterdag markt in Rijswijk centrum bij Daan Souverijn Bloemen op het Tollensplein staat ook een verzameldoos voor de waardepunten.

Bibliotheek aan de Vliet Locatie Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

In de week van 2 december is de bibliotheek aan de Vliet locatie Rijswijk ook een verzamelpunt.

Heeft u veel punten en passen die niet in de zuil of verzameldoos? Stuur een SMS of Whatsapp aan 0654981825 en de Lions vinden een oplossing.