Glasisolatie in Rijswijk voor grondgebonden woningen

19 September 2023, 11:17 uur
Lokaal
mainImage

Oudere ramen isoleren slecht waardoor warmte uit de woning naar buiten ontsnapt. De oplossing? Isolerend glas, oftewel hoog rendement (HR) glas. Met HR glas verliest men veel minder warmte, bespaart men energiekosten en voelt uw woning een stuk comfortabeler aan.

Centrale inkoopactie HR++ glas

Heeft u nog ramen met enkel of oud dubbel glas in uw woning? Doe dan mee aan onze speciale Glasactie. Samen met het Regionaal Energieloket organiseren we een centrale inkoopactie voor HR++ glas. Zo kunt u snel, eenvoudig én tegen een scherpe prijs uw ramen vervangen.

Zo werkt het

Stap 1: Meld u vrijblijvend aan voor de online informatieavond op 3 oktober van 19.30 - 20.30 uur. Dit is niet vereist om mee te doen met de actie.

Stap 2: Na de informatieavond kunt u zich tot en met 10 november voor de actie inschrijven via de website van Regionaal Energieloket. Let op: We zijn genoodzaakt een maximumaantal inschrijvingen aan te houden. Dit kan betekenen dat de inschrijvingen eerder sluiten.

Stap 3: De installateur neemt contact met u op en bespreekt de mogelijkheden voor uw woning.

Stap 4: U ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en u beslist zelf of u meedoet aan de actie.

Stap 5: Gaat u akkoord met de offerte? Dan spreekt u af wanneer de werkzaamheden starten. De werkzaamheden duren gemiddeld 1 dag.

Op de website van Regionaal Energieloket leest u meer over deze actie: https://regionaalenergieloket.nl/rijswijk/aan-de-slag/acties-en-initiatieven/glasactie-2023-q3-rijswijk

Let op: deze actie is voor grondgebonden woningen. Wilt u als VvE aan de slag met het isoleren van uw woning neem dan contact met ons op via [email protected]

Meer weten? Meld u aan voor de online informatieavond

Op dinsdag 3 oktober om 19.30 uur organiseren we een online informatieavond. We vertellen u meer over de actie en u kunt al uw vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Meld u gratis aan via deze link: Glasactie Rijswijk (regionaalenergieloket.nl)