Rijswijks Dagblad | Steekincident Julialaantje in Opsporing Verzocht
mainImage

Steekincident Julialaantje in Opsporing Verzocht

23 februari 2021, 15:25 uur
Lokaal

Vanavond, dinsdag, besteden zowel Omroep West als Opsporing Verzocht aandacht aan het steekincident op het Julialaantje van donderdagmiddag 18 februari jongstleden. Een 26-jarige man uit Den Haag werd, ter hoogte van revalidatiecentrum Westhoff, neergestoken en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In de uitzendingen van vanavond wordt een getuigenoproep gedaan. Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met getuigen en mensen die informatie hebben in deze zaak.

Op Omroep West is het programma te zien vanaf 17.00 uur en wordt daarna ’s a vonds en woensdagmiddag nog enkele malen herhaald. De uitzending van Opsporing Verzocht is vanavond te zien op NPO 1, om 20.30 uur.

U wordt uitgenodigd bedoelde uitzending(en) te bekijken. Bij eventuele mogelijke relevante bijzonderheden of waarnemingen wordt u verzocht dit bij de politie te melden.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. U kunt deze informatie delen met de recherche via 0800-6070, of anoniem, bij Misdaad Anoniem, via 0800-7000.
                                         De politie Rijswijk deed dinsdag een buurtonderzoek naar aanleiding van de gebeurtenissen op het Julialaantje