Feestelijke start bouw tweede fase Parkrijk RijswijkBuiten

24 November 2022, 11:28 uur
Lokaal
mainImage
Pixabay

Onlangs  is de bouw op de eerste bedrijfskavel in de tweede fase het bedrijventerrein Parkrijk in RijswijkBuiten gestart. Wethouder Armand van de Laar was bij het slaan van de eerste paal voor de nieuwe bedrijfsruimte van Almaz Projecten B.V. aanwezig en gaf daarmee het startsein voor de bouw. Ivar van der Drift plaatste hier een bericht over op Linked-In. 

De tweede fase van bedrijventerrein Parkrijk bestaat uit zes bouwrijpe bedrijfskavels. De bedrijfsruimte van Almaz Projecten is de eerste van de zes bedrijfskavels waarop de bouw start. Almaz Projecten is opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in de aanleg van midden- en hoogspanningsnetten voor aannemers in de ondergrondse infra. Zij bouwen op het bedrijventerrein een bedrijfsruimte met kantoren van totaal circa 2.000 m2 op een perceel van ongeveer 3.600 m2.

Bedrijventerrein RijswijkBuiten ligt in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten, nabij de Laan van ’t Haantje, aan de rand van deelgebied Parkrijk. Wethouder Armand van de Laar (RijswijkBuiten): "Het bedrijventerrein in RijswijkBuiten biedt bedrijven uit de regio uitstekende vestigingsmogelijkheden. Ik ben blij dat de bouw van de tweede fase van het bedrijventerrein vandaag is gestart en kijk er naar uit meer bedrijven te kunnen verwelkomen op het bedrijventerrein in RijswijkBuiten. Want in RijswijkBuiten is niet alleen een goede wijk om te wonen, maar ook goed om te werken". 


Door: Linked-In/Ivar van der Drift