Rijswijks Dagblad | Expositie ‘ZOUT’ bij Galerie Arti Shock
mainImage

Expositie ‘ZOUT’ bij Galerie Arti Shock

3 mei 2021, 11:19 uur
Lokaal

In de komende expositie tonen acht kunstenaars van kunstenaarsvereniging Zout uit Texel en vijf leden van Arti Shock uit Rijswijk een gevarieerde tentoonstelling van schilderijen, grafisch werk, fotografie en beelden.

In september 2019 was op Texel de expositie ‘Arti Shock met een vleugje zout’ te zien. Het was een groepsexpositie van Texelse kunstenaars en leden van kunstenaarsvereniging Arti-Shock uit Rijswijk.

De bedoeling was dat in 2020 een gezamenlijke expositie zou plaatsvinden in Rijswijk. Vanwege de corona pandemie werd de expositie afgelast en uitgesteld naar 2021.

Deze expositie gaat nu plaatsvinden van 9 tot en met 27 mei in Galerie Arti-Shock in Rijswijk. De kunstenaars van Texel zijn nu te gast in Rijswijk en samen met leden van Arti-Shock is er weer een gevarieerde expositie samengesteld met schilderijen, grafisch werk, fotografie en beelden.

In de expositie is werk te zien van de Texelse kunstenaars Marijke Bakker, Mieke de Boer, Edwin Eduard Boering met zijn gast Irene Bernardt, Klarina Combé, Marja van Etten, Jolet Leenhouts en Quub. Van de kant van vereniging Arti-Shock is door Mary Bezembinder, Sonja van der Burg, Greta Cune, Claire Delperdange en Joep Fransen werk ingebracht.

Over Arti-Shock

De expositie is te zien van 9 t/m 27 mei 2021 en is zonder afspraak te bezichtigen. (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Wie geïnteresseerd is in een kunstwerk kan tevens bellen (06-11416033), mailen ([email protected]) of de webshop bezoeken (www.arti-shock-rijswijk.nl/kunstwerken).

Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. Meer info is te vinden op: www.arti-shock-rijswijk.nl.