Expositie ‘De samensmelting’ in Oud Rijswijk

5 November 2023, 11:00 uur
Lokaal
mainImage

In haar solo expositie ‘’De samensmelting’’ wil Sona van 12 tot en met 30 november in galerie Arti Shock een retrospectief van haar kunstwerken tonen, waarbij zij zowel schilderijen, mixed media-kunstwerken en collages laat zien, maar ook fotografie en video, waardoor een samensmelting tussen ideeën, materialen en technieken ontstaat.

Dit ziet zij als een eindeloos proces waarin verschillende beelden in een andere vorm en context steeds transformeren of andere vormen aannemen en opnieuw verschijnen. Haar kunst gaat over de zoektocht naar innerlijke tijdsbeleving , de dialoog tussen mens en natuur en de ontmoeting met je echte zelf. Zo wil zij de verbeeldingskracht en zintuiglijke ervaringen van mensen stimuleren en aanwakkeren. Zij hoopt dat mensen een innerlijke reis kunnen maken door echt te voelen en zelf te ontdekken wat de schatkist van hun bestaan is.

https://www.sonasahakian.com/

Opening

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 12 november om 15.00 uur door Alik Assatrian, kunstschilder en filmmaker. (Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via [email protected].)