Zaterdag 8, Zondag 9 & Maandag 10 April is het zover; Pasen! Of gewoon een mooi excuus voor een compleet verzorgd weekendje weg! Zo zorgen wij als Savarin, Restaurant, Hotel & Spa. er altijd voor dat wij weer een prachtig en culinair arrangement voor u hebben samengesteld.
Meer informatie over het 2-daags paasarrangement incl. overnachting
Uiteraard leggen we u graag ook compleet in de watten bij ons fine dining restaurant Savarin.
Wij serveren 1e & 2e Paasdag een gastronomisch 4-gangenmenu samengesteld door onze chef-kok Michiel Buker.
Laat u daarbij verrassen door onze sommelier met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement (€8.5 p. glas) of
eventueel non-alcoholisch arrangement (€7.5 p. glas.)
Uw tafel voor het paasdiner reserveren
Culinaire Paasbrunch
Tijdens de Paasdagen serveren wij tussen 10.00 en 13.00 uur een feestelijk live-cooking brunchbuffet. U geniet van een bruisend aperitief, verse sappen, koffie, thee, diverse broodsoorten, luxe vleeswaren en kaassoorten, vers fruit en diverse warme en zoete gerechten.
De paasbrunch word uitsluitend geserveerd op 9 & 10 April.