mainImage

‘Bij Leon Zuidgeest Kappers met goed gevoel najaar in’

Emiel en Madeleine Zuidgeest.
14 september 2021, 15:35 uur
Lokaal

Emiel Zuidgeest, mede-eigenaar van een keten kapsalons, is na de vakantieperiode weer druk aan de slag.  In een interview met journalist Bart Bakker belicht de ondernemer zijn gevoel en ervaringen voor het komende najaar.

De salons van Leon Zuidgeest Kappers zijn modern ingericht. 

Hoe organiseren en beleven jullie de huidige periode?

“We zijn vol gas aan het geven. Duidelijker kan ik niet zijn. We zijn zes dagen in de week geopend. Doordat we veel in de digitalisering hebben geïnvesteerd, kunnen we onze klanten ook met online reserveringen goed bedienen. Bellen kan men ook, maar vanwege ons moderne IT-systemen heeft online de voorkeur. We volgen overigens nog altijd nauwgezet alle richtlijnen van het RIVM. We hanteren hierbij ook nog steeds een eigen Corona-protocol”.

Hoe lopen de reserveringen zo na de vakantieperiode?

“Het loopt storm. Maar we kunnen het aan. Dankzij onze ervaren en gedreven hairspecialisten en filiaalmanagers, waar ik overigens bijzonder trots op ben, staan er in de salons geweldige teams. Iedereen is enorm gemotiveerd om na de vakantieperiode er weer in de vijfde versnelling tegenaan te gaan”.

Leon Zuidgeest Kappers investereert regelmatig in de 'look and view' van de salons. 

Samen met je zus Madeleine ben je de eigenaar van een keten van kapsalons verspreid over Leidschendam- Voorburg, Rijswijk en Den Haag. Je werkt al jaren met haar samen. Hoe is dat eigenlijk?

“Geweldig. Ik heb bewondering voor haar. Ons bedrijf voelt als een vorm van topsport. We hebben een groot aantal hairspecialisten op de loonlijst staan. Het is mooi om een kappersbedrijf van deze omvang samen met je zus te runnen. We spreken dezelfde taal, voelen elkaar prima aan en hebben beiden een enorme drive”.

Leon Zuidgeest Kappers biedt voor het personeel volop doorgroeimogelijkheden?

“Als je gemotiveerd bent, kwaliteiten en ervaring als hairspecialist hebt en je wilt graag in een moderne hairsalon werken, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze website”.  

De Haagse burgemeester Jan van Zanen zat in de kappersstoel in de Van Hoytemastraat. Dit was een bijzonder moment?

“Dat was het zeker. Hij kwam in onze salon als eerste toen de kapperszaken na de lockdown weer open mochten. We hebben dit bijzonder gewaardeerd. Het gevolg was veel belangstelling vanuit de media en extra waardering voor onze medewerkers. Ik vind het sowieso mooi dat onze klanten respect voor de hairspecialisten hebben. Ze werken hard, zijn kwalitatief echt goed en stellen oprechte belangstelling in onze klanten.

Hoe zie je de nabije toekomst?

“Heel positief.  Bij Leon Zuidgeest Kappers zijn de digitalisering en interne organisatie verder gemoderniseerd. Ook worden de nieuwe website en de bijbehorende webshop goed bekeken. Het is daarom zeker aan te raden om alle nieuwtjes en aanbiedingen op www.leonzuidgeest.nlin de gaten te houden. Online reserveren kan men via de link http://online-leonzuidgeest.flexxis.nl/ 

 


Foto: PR