25-jarig jubileum van Priscilla Takats bij Leon Zuidgeest Kappers

12 June 2024, 06:44 uur
Lokaal
mainImage
Priscilla Takats in de salon bij Leon Zuidgeest Kappers.

Priscilla Takats (40) viert woensdag 12 juni haar 25-jarig jubileum bij Leon Zuidgeest Kappers.

“Dit is een bijzonder moment”, reageert mede-eigenaar Emiel Zuidgeest. “We zijn bijzonder blij en trots dat Priscilla zo lang bij ons werkt. Ze is dan ook een uiterst waardevolle manager c.q. leidinggevende voor onze vestiging aan ’t Loo in het Haagse Mariahoeve. In de loop der jaren hebben we als familie ook een speciale band met haar opgebouwd”.

Loopbaan

Priscilla startte haar loopbaan als 15-jarige tiener bij een vestiging van Leon Zuidgeest Kappers in Rijswijk. “Toen was ik nog een bescheiden meisje”, lacht ze. “Later heb ik me op alle fronten bij het familiebedrijf door kunnen ontwikkelen. Ik heb zeven jaar op de Rijswijkse Lindelaan en dertien jaar op het Waldhoornplein gewerkt. Sinds 2019 werk ik op t’Loo. De jaren zijn werkelijk voorbij gevlogen. Het geeft voldoening dat ik uiteindelijk vestigingsmanager ben geworden”.

Tendensen

Priscilla constateert dat er bepaalde tendensen in het kappersvak zijn waar te nemen. “De haarmode is enorm veranderd”, aldus de hairspecialist. “Je hebt bij de mannen nu veel strak geschoren koppies en de vrouwen hechten waarde aan mooie kleuren. Je ziet steeds minder permanenten en watergolven dan dat ik in mijn beginperiode deed. Daarentegen wordt er vaak mooi geföhnd. Het is daarbij fijn dat mensen altijd wel naar de kapper blijven gaan. Tevens spreekt het me aan dat ik inmiddels van families de volgende generatie aan het knippen ben. Ze zijn me altijd trouw gebleven, ook als ik naar een andere vestiging verhuisde”.

Toekomst

Priscilla ziet de toekomst positief tegemoet. “Ik hoop nog lang bij Leon Zuidgeest Kappers te kunnen werken”, blikt ze vooruit. “Het is een fijne familie. Vader Leon komt nog regelmatig op zaterdag langs om te vragen hoe het met ons gaat. Maar dat geldt ook Emiel en Madeleine. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in je. Ik voel de waardering, maar dat geldt dus ook andersom. Ik wil hen graag bedanken voor al die mooie jaren die nog zeker een vervolg gaan krijgen. Op naar de dertig jaar”.