Rijswijks Dagblad | Wethouder René van Hemert (Economie) bezoekt winkelcentrum Oud Rijswijk

Wethouder René van Hemert (Economie) bezoekt winkelcentrum Oud Rijswijk

mainImage
Wethouder René van Hemert (Economie) bezoekt winkelcentrum Oud Rijswijk

Veel nieuwe ondernemers hebben zich de laatste weken gevestigd in winkelcentrum Oud- Rijswijk. Daarom heeft Wethouder Economische Zaken René van Hemert dinsdag een werkbezoek afgelegd vandaag. O.a. bij startende ondernemers met vernieuwende concepten, zoals Cosy Cosas en Van der Drift Cosmetics.

Patricia van Schaik, eigenaresse van Conceptstore Cosy Cosas op de hoek van de Haagweg/Herenstraat in winkelcentrum Oud-Rijswijk: “Hij was onder de indruk van de mogelijkheden in mijn winkel”, vertelde Patricia enthousiast. In een conceptstore vind je een mix van verschillende disciplines, zoals mode, interieur, food en kunst. Bij Cosy Cosas vind je producten die aansluiten bij verschillende levensstijlen. Veel bijzondere cadeautjes met een verhaal en gericht op duurzaamheid en gerecyclede en handgemaakte producten.

Bij Cosy Cosas kan je tevens terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met zelfgemaakte zoetigheid of een gezonde lunch van dagverse producten in de gezellige koffiecorner. Of als je geen tijd heb loop dan eens binnen voor een koffie to go. En heb je wat te vieren dan organiseert Patricia bijvoorbeeld een uitgebreide high tea.

Ook biedt Cosy Cosas leuke workshops, zoals een workshop schilderen met een roesteffect, een glazen windlicht maken of fotografie. “Iedereen is welkom om een workshop of lezing te geven.” Daarnaast is het mogelijk voor flexwerkers om vanuit de winkel te werken onder het genot van een kopje koffie. Zo is een aantal maal per week Inge Koot van Travel Counsellors aanwezig in de winkel voor reisadvies en reistips.

Meer informatie www.cosycosas.nl en www.facebook.com/CosyCosas.nl/


Foto: Digitaal Dagblad