Rijswijks Dagblad | Lokaal Sociaal Akkoord groot succes!

Lokaal Sociaal Akkoord groot succes!

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Afgelopen februari is onder aanvoering van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR) het Lokaal Sociaal Akkoord getekend. Na een half jaar worden de eerste resultaten al zichtbaar. De samenwerking tussen de BBR en het Werkgever Service Punt verloopt soepel.


Het bestuur van de BBR gaat wekelijks actief op bezoek bij de leden en onderzoekt op locatie of er mogelijkheden zijn om mensen die al wat langer zonder werk zitten weer aan de slag te krijgen. Vervolgens pakt het WSP het op en maakt samen met de kandidaat en het bedrijf een plan van aanpak.


De BBR investeert veel tijd maar de resultaten zijn dan ook om over naar huis te schrijven. In het eerste half jaar van 2018 zijn er maar liefst 34 extra betaalde banen gerealiseerd door partners die het Lokaal Sociaal Akkoord hebben ondertekend.


En we zijn nog lang niet klaar zegt voorzitter van de BBR Peter Hartevelt (foto) enthousiast. We gaan gestaag door dit bij onze leden onder de aandacht te brengen.


We roepen (Rijswijkse) bedrijven op om zich aan te sluiten bij de BBR. De eerst volgende bijeenkomst staat gepland op 31 augustus in samenwerking met de Rabobank.


Nadere informatie bij het secretariaat van de BBR


Foto: Digitaal Dagblad