Rijswijks Dagblad | Is deze vacature iets voor u?

Is deze vacature iets voor u?

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Maak ook een flitsende start bij DIVA Makelaars!
DIVA Makelaars staat voor ‘landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd. Het is een landelijke organisatie, werkend met een voor Nederland nieuw makelaarsconcept. Door het samenbrengen van verschillende partners op het gebied van vastgoedstyling, hypotheken en verzekeringen binnen het DIVA netwerk wordt de klant volledig ontzorgt.

Door de toegenomen vraag en het verder uitbreiden van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars voor Den Haag / Zoetermeer / Rijswijk  op zoek naar makelaars (minimaal K-RMT) met passie voor mensen en huizen en met een scherp oog voor de wensen van de klant.

DIVA staat voor ‘Ster’, ze willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. Iedere DIVA Makelaar is zelfstandig ondernemer en werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt de persoonlijke promotie met maximale ondersteuning vanuit een centrale organisatie.

Wilt u ook een flitsende start met uw eigen makelaardij bedrijf? Mail uw CV naar [email protected] of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.


Foto: Digitaal Dagblad