Rijswijks Dagblad | Eerste Meijs & Alink Vastgoed Debat uitverkocht

Eerste Meijs & Alink Vastgoed Debat uitverkocht

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het Meijs & Alink Vastgoed Debat, dat maandag om 15.30 uur in hotel Central Park by Ron Blaauw in Voorburg plaatsvindt, is compleet uitverkocht. Ruim honderd gasten zullen het eerste Vastgoed Debat, dat in samenwerking met de Rabobank plaatsvindt, bijwonen.


,,Er is een enorme interesse”, reageert organisator Bart Bakker, die inmiddels zo’n drie maanden met de voorbereiding bezig is. ,,Door middel van dit debat staan we stil bij de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van de omgeving Haaglanden en dan in het bijzonder Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag. Er is een groot tekort aan woningen. Vanuit maatschappelijk oogpunt wil Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy, met de Rabobank Regio Den Haag als maatschappelijk partner, hier aandacht aan besteden. Een cameraploeg zal dan ook alles vastleggen. Het belooft een mooi en aansprekend debat te gaan worden met na afloop een uitvoerige netwerkborrel”.


,,Het is mooi om te zien dat de interesse groot is”, zegt Benedikte Zijlstra, directeur van Meijs & Alink en mede initiatiefnemer van het eerste Vastgoed Debat in de regio Haaglanden. ,,We kijken er dan ook enorm naar uit. De aandacht van de media is eveneens groot. Het geeft ons voldoening dat we op deze wijze een maatschappelijk belangrijk thema zichtbaar kunnen maken”. 


Foto: Digitaal Dagblad