Wie wil er met Haagse Walter op liefdesvakantie in omgebouwd busje?

24 May 2024, 17:09 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Tuvalu Media

De 43-jarige Walter uit Den Haag doet mee aan het nieuwe televisieprogramma 'Onderweg naar Liefde' van KRO-NRCV. 

Vanaf komend najaar gaan voor dat programma verschillende vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Het programma volgt de singles als zij in hun omgebouwde busjes kriskras door Europa trekken om de mooiste en meest romantische plekjes op te zoeken. Maar daarbij missen zij vaak nog een partner waarmee ze herinneringen voor het leven kunnen maken.

Walter is gymleraar op een basisschool en daarnaast ook surfinstructeur. Tijdens zijn vakanties reist hij in zijn verbouwde Fiat Scudo graag richting de zon. Ondanks dat Walter een fantastisch leven heeft, mist hij een vrouw aan zijn zijde waarmee hij deze geweldige reizen kan maken.

Walter hoopt via 'Onderweg naar Liefde' zijn droomvrouw te vinden. Meer informatie over de Hagenaar staat op de website Onderwegnaarliefde.nl. Daar kunnen geïnteresseerde vrouwen zich ook nog aanmelden voor de liefdesvakantie. Let wel op: zijn reis is al best snel.

Tekst gaat door onder foto.

Foto: Tuvalu Media.

Vertrouwen

Walter zoekt vooral een maatje waarmee hij het leven kan delen en samen kan bouwen aan een toekomst. Als belangrijke zaken in een relatie noemt de Hagenaar: "Vertrouwen, eerlijkheid, samen kunnen en willen groeien, over alles kunnen praten, passie, emotionele connectie, speelsheid en veel kunnen lachen samen. Het leven is immers al serieus genoeg."

Over de komende vakantie met een nu nog onbekende single als reismaatje zegt Walter: "Hopelijk wordt het een hartstikke leuke tijd en maken we er iets moois van. Zie het als een golf die je samen pakt. Je probeert deze natuurlijk helemaal uit te surfen, maar het kan ook zomaar zijn dat je halverwege eraf valt of besluit er af te stappen. Dat is niet erg. Denk dan aan het leuke stuk, het stuk dat je wel samen hebt gesurft."