Het Grootste Zomerfeest terug op strand Scheveningen

20 March 2023, 11:13 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Live On The Beach (Archief)

Het Grootste Zomerfeest van Nederland keert terug op het strand van Scheveningen met onder andere Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam.

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar staat de concerserie Live On The Beach ook dit jaar op de derde avond in het teken van Het Grootste Zomerfeest. Ook Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex werken mee aan het concert.

Organisator Arwin Touw: "Na de succesvolle eerste editie in 2022 kijken we er met veel plezier naar uit om ook deze zomer weer samen met Qmusic een groots zomerfeest te organiseren. Met een line-up van topartiesten wordt het van het begin tot het einde meezingen."

Tekst gaat door onder illustratie.

Tickets

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 maart om 10.00 uur. Op Qmusic kunnen luisteraars het komende weekend kaarten winnen door te bellen naar de studio wanneer ze één van de artiesten uit de line-up horen.

Live On The Beach start dit jaar op donderdag 31 augustus met concerten van Claude, Bløf en Anouk. Een dag later herleeft het Beatstad Festival met concerten van de Haagse groepen Prins S. en de Geit, Son Mieux, Goldband en Di-rect. De kaartverkoop voor deze avonden is al eerder begonnen.