Haagse rapper Frenna met koning en koningin in Atlanta

11 June 2024, 08:59 uur
Den Haag & Regio
mainImage
RVD

De bekende Haagse rapper Frenna heeft koning Willem-Alexander en koningin Máxima vergezeld bij hun bezoek aan een muziekstudio in de Amerikaanse stad Atlanta.

Het koningspaar is bezig aan een vierdaags werkbezoek aan de Amerikaanse staten Georgia en New York. De Patchwerk Recording Studios is een van de locaties die wie worden bezocht. In de studio namen onder meer Outkast, Beyoncé en 2Pac songs op.

"Het is echt een erkenning voor de scene dat de koning daar naartoe gaat", zegt rapper Frenna tegen het ANP. Atlanta wordt de hiphophoofdstad van de Verenigde Staten genoemd. "Het genre komt uit New York, maar Atlanta is nu leidend. De grootste namen van het moment komen uit Atlanta. Het is al bijzonder dat de koning voor hiphop kiest, maar al helemaal voor Atlanta."

Op videobeelden is te zien hoe de koning en koningin voor de foto poseren met de rapper. "Ik ken een hoop jongeren die nu jaloers zijn op mij", zegt Willem-Alexander. Waarop Frenna reageert: "Ik ken een hoop ouderen die nu jaloers zijn op mij." Máxima besluit: "De groeten van onze dochters."