mainImage

Groot introductiefeest op plein bij Haagse Hogeschool

16 augustus 2022, 12:21 uur
Den Haag & Regio

Op woensdag 31 augustus gaat De Haagse Hogeschool vanaf 14.00 uur alle nieuwe studenten op een daverende manier verwelkomen met een grote informatiemarkt waarop veertig studentenorganisaties acties neerzetten om de nieuwe studenten te verwelkomen. De markt vindt plaats op het Johanna Westerdijkplein voor het schoolgebouw.

Alle interessegebieden voor eerstejaars zijn aanwezig; uitgaan, sport, studenten- en verenigingsleven, activiteiten, interessegroepen, duurzaamheid, studentenservices en nog veel meer. De studentenverenigingen hosten een lange stormbaan waarop de nieuwe studenten met elkaar de strijd aan kunnen gaan wie er het snelst over de baan komt.

Om 16.00 uur start een podiumprogramma op het plein. Als eerste treedt DJ OTM op. Hij werd dit jaar tweede in de HI The Hague DJ Contest. Rond 16.30 uur zal het College van Bestuur van De Haagse Hogeschool de studenten verwelkomen met een vrolijke speech. De band The Storks brengt daarna studentenliedjes om lekker hard mee te gillen. Tot slot draait DJ Halo, als winnaar van de DJ Contest, tot 19.00 uur.