Rijswijks Dagblad | DI-RECT geeft bevrijdingsconcert vanuit Madurodam
mainImage

DI-RECT geeft bevrijdingsconcert vanuit Madurodam

2 mei 2021, 09:40 uur
Den Haag & Regio

DI-RECT sluit woensdag het Bevrijdingsfestival in Den Haag af. De band treedt een uur lang live op vanuit Madurodam, maakte de organisatie bekend. Er is vanwege de coronamaatregelen geen publiek welkom, de show is voor iedereen gratis online te volgen.

Het Bevrijdingsfestival in de Hofstad wordt vanwege diezelfde maatregelen dit jaar niet op het Malieveld maar in poppodium PAARD gehouden. Tussen 13.00 en 22.00 uur zijn er optredens - zonder publiek - van onder meer Milow, Suzan & Freek, Merol, Handsome Poets, Davina Michelle en Tino Martin. Die zijn te volgen via een livestream.

Bassist Bas van Wageningen kan niet wachten om met zijn band tijdens het festival toch op het podium te kunnen staan. "Het zijn uitdagende tijden voor iedereen, we zouden niks liever doen dan weer door het land toeren langs de Bevrijdingsfestivals. Maar zoals we allemaal weten, is dat dit jaar nog niet mogelijk", zegt Bas. "Daarom zijn we trots en blij dat we de handen ineen kunnen slaan met het Bevrijdingsfestival Den Haag om met een livestream vanaf een bijzondere locatie alsnog de vrijheid te kunnen vieren."


Door: ANP | Foto: ANP