mainImage

Aap & Mol Dag in Panorama Mesdag met burgemeester Jan van Zanen

24 januari 2023, 12:51 uur
Den Haag & Regio

Komende zaterdagmiddag 28 januari introduceert burgemeester Jan van Zanen het nieuwste Gouden Boekje van Museum Panorama Mesdag: 'Aap & Mol op het toverstrand'.

In het kader van De Nationale Voorleesdagen organiseert het museum De Grote Aap & Mol Dag, een feestelijk programma voor kinderen rond het vriendenduo Aap en Mol met doe-opdrachten, workshops en twee bijzondere gasten. Behalve burgemeester Van Zanen is ook kinderboekenschrijver Gitte Spee te gast om tekenles te geven en boeken te signeren.

In 'Aap & Mol op het toverstrand' heeft een grote witte meeuw Aap en Mol meegenomen naar een strand waar het nooit regent: een toverstrand! Er is van alles te zien: boten die op het strand liggen, de ruiters van de cavalerie en een chic restaurant. Mol gaat op zoek naar de lieve dame die er graag zit te schilderen, maar ze is nergens te zien. Dan waait haar parasol opeens langs! Waar kan ze toch zijn?

Speelse kennismaking

De Gouden Boekjes van Museum Panorama Mesdag zijn een speelse kennismaking voor kinderen met het museum en het wereldberoemde ronde schilderij.

Voor deelname aan De Grote Aap & Mol Dag is alleen een geldig entreebewijs nodig. Aanmelden vooraf is niet nodig. Er zijn verder geen kosten verbonden aan het evenement.


Foto: Museum Panorama Mesdag