Rijswijks Dagblad | Nieuw elan Rijswijks Dagblad zet zich voort
mainImage

Nieuw elan Rijswijks Dagblad zet zich voort

3 oktober 2021, 09:06 uur
Columns

Na de komst van columniste Yvonne van den Bergh en verslaggever Nico Mos krijgt de redactie nu verdere versterking door de komst van voedingspecialiste Desirée Marsman, die periodiek voor Voorburgs- en Rijswijks Dagblad een column gaat schrijven.

Voeding, vitaliteit en een gezond leven zijn belangrijke en goed gelezen onderwerpen. Desirée heeft haar praktijk in Rijswijk en schreef al bijdragen voor nu.nl en het AD over haar vakgebied. Mijn eerste gesprek was bijzonder inspirerend. Mede dankzij corona, waardoor bijeenkomsten niet doorgingen, ben ik 15 kilo afgevallen, maar het is een strijd om op gewicht te blijven. Ik ben nog altijd gek op chocolade en drink graag een goed glas wijn. Zeker in de skybox bij Harry Ballemaker bij ADO. Om 15.00 uur krijg ik vaak mijn suikermomentje, dus gaat er meteen chocolade in en ’s avonds om 22.00 uur is het vechten om niet naar de chips te grijpen. Herkenbaar voor u? Lees daarom de columns van Desirée….

“Je bent nu wel te redden”, lachte Desirée op kantoor van Rijswijks Dagblad. “Ik heb zin in deze uitdaging. Ik zal ook onze vitaliteitsbrouwerij onder de aandacht brengen”.

Yvonne, Desirée en Nico zijn kenmerkend voor het nieuwe elan van Rijswijks Dagblad waar ook steeds meer ondernemers. Daarbij gaat mijn dochter Anouk (22), die na haar stage in november gaat afstuderen als juriste, ons op de achtergrond met de redactie assisteren.  

Nico Mos was zaterdagmorgen bij de opening van een basketbalveldje op het Bogaardplein. ’s Middags lazen we al zijn bijdragen. Zijn verhaal over de voetbalderby tussen RSV Celeritas en Vredenbuch is eigen kopy waar we waarde aan hechten. Hier staat Rijswijks Dagblad garant voor, bovenop het nieuws met goede en gemotiveerde mensen. Houd u ons overigens Rijswijks Dagblad de hele dag in de gaten, want onze redactie plaatst de hele dag door nieuwe artikelen. Hiermee zijn we uniek binnen de gemeente, want dagelijks zijn er gemiddeld een tiental nieuwe lokale berichten te lezen. 

De laatste maanden kennen de lezersaantallen een enorme stijging die we graag met onze partners, ondernemers en samenwerkende partijen delen. Tevens gaan we een nieuwe rubriek 'Trots op Rijswijk' starten.

Interesse in een samenwerking, tips of heeft u gewoon iets te melden? Mail naar [email protected] 

Bart Bakker is journalist en eindredacteur van Voorburgs- en Rijswijks Dagblad.