mainImage

Zet eens ‘jouw kanjer’ in het zonnetje!

Zet eens ‘jouw kanjer’ in het zonnetje!
2 februari 2018, 00:00 uur
Algemeen

Doe eens vriendelijk en zet iemand in het zonnetje Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Een complimentje geven? Of gewoon laten weten dat je iemand lief vindt? Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijswijk wil je daar graag bij helpen. Van 12 tot en met 17 februari is het ‘Doe eens vriendelijk week’. Vanaf dan kan iedereen bij het CJG Rijswijk een speciale ansichtkaart afhalen. Of je krijgt hem bijvoorbeeld van de schoolmaatschappelijk werker of het Opvoedadviespunt. Deze kaart kan je sturen naar ‘jouw kanjer’. Of dat nu je vader of moeder is, je beste vriendin, het meisje van je dromen of de meester van school. Dat bepaal jij helemaal zelf. En diegene maakt ook nog kans op een cadeautje.

Bij de ansichtkaart zit een kaart die je terug kunt sturen naar het CJG. Daarop kan je invullen wie jij in het zonnetje wil zetten. Je kunt de kaarten het hele jaar door versturen. Aan het eind van iedere vier maanden trekt één van de Rijswijkse kinderrechtenambassadeurs uit alle naar het CJG gestuurde ansichtkaarten één exemplaar. Voor diegene is er een kleine attentie. Vind jij dat iemand wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Stuur dan de kaart in naar het CJG en vergeet je emailadres of telefoonnummer niet te vermelden. De eerste trekking is op 11 juni.

De ansichtkaarten zijn vanaf 12 februari verkrijgbaar bij het Jeugdteam, het consultatiebureau, het Opvoedadviespunt en alle andere organisaties die deel uitmaken van het CJG Rijswijk. Ook tijdens workshops, cursussen en evenementen voor ouders en kinderen, die vanuit CJG Rijswijk worden georganiseerd, zijn de Doe eens vriendelijk-kaarten verkrijgbaar. Het CJG Rijswijk is te vinden aan P. van Vlietlaan 10. Wil je weten wat het CJG voor jou kan doen? Loop gerust eens binnen of kijk op www.cjgrijswijk.nl. Bellen kan ook op 070 - 2196846.


Foto: Digitaal Dagblad