Rijswijks Dagblad | Valentijnsdag in Bibliotheek

Valentijnsdag in Bibliotheek

mainImage

In het kader van de week van de korte verhalen, Valentijnsdag en de boekenweek in maart heft René Marquard een gesprek met Jaap van Buren van de Bibliotheek aan de Vliet.  

Zijn er boeken met mooie korte verhalen en welke zijn populair?
Jaap van Buren: ”De bibliotheek heeft heel veel boeken met korte verhalen/columns. Populair zijn de boeken van Martin Bril, Mart Smeets, Youp van ’t Hek en Nico Dijkshoorn.”

Het is 14 februari weer Valentijnsdag...welke boek/versjesboek moet je gelezen hebben? Viert de Bibliotheek ook het feest van de Liefde?

“Veelgelezen liefdesromans zijn de boeken van Nicholas Sparks en Jojo Moyes. De bibliotheek viert inderdaad het feest van de liefde, met displays vol met liefdesromans en met een activiteit op zaterdag 15 februari: https://www.bibliotheekaandevliet.nl/actueel/Valentijnslezing.html

Wanneer is het Boekenweek en wat staat er op het programma? "De Boekenweek is van 7 tot en met 15 maart, het thema is Rebellen & Dwarsdenkers. Onze activiteiten staan op de website: https://www.bibliotheekaandevliet.nl/indebibliotheek/activiteiten/boekenweek2020.html"