Rijswijks Dagblad | Thematentoonstelling VAKANTIE Amateurspalet

Thematentoonstelling VAKANTIE Amateurspalet

mainImage

Wie heeft er geen mooie herinneringen aan  leuke, bijzondere vakanties? Dichtbij huis of ver weg? Vakantie heeft iets magisch. Misschien bent u al plannen aan het maken voor volgend jaar zomer? Of gaat u zelfs deze Kerst nog weg?

Wandelen, met de fiets of op de skies, met de tent of caravan? Met de trein, boot of het vliegtuig? Of misschien geeft thuisblijven u wel het ultieme vakantiegevoel? Vakantie en Nederland horen bij elkaar!

Daarom hebben de leden van Vereniging voor Beeldende Kunst Amateurspalet dit jaar voor de decembertentoonstelling gekozen voor het thema VAKANTIE.

Van 7 december tot en met 31 december kunt u tijdens openingsuren, deze tentoonstelling bezoeken in de Bibliotheek aan de Vliet, Generaal Eisenhowerplein 101, Rijswijk. Tijdens de tentoonstelling worden in de Bibliotheek ook de portretten getoond die leden van Amateurspalet maakten van burgemeester Michel Bezuijen van Rijswijk. Deze portretten zijn eerder dit jaar geschilderd of getekend  in het project “Sterren op het Doek Rijswijk”.

Meer weten over de cursus ”Portrettekenen Amateurspalet”?, zie www.amateurspalet.nl