Rijswijks Dagblad | Strandwalfestival on Tour

Strandwalfestival on Tour

mainImage

Strandwalfestival gaat On Tour door Rijswijk Tweede pinksterdag, iedereen geniet van een vrije dag en natuurlijk van de Rijswijkse Oldtimerdag. Ook het Strandwalfestival On Tour deed de Oldtimerdag bij winkelcentrum In De Bogaard aan. Samen met singer-songwriter Teddy Macrander, volkszanger Hans Evenboer en DJ Double U-V werd er een feestelijk voorproefje gegeven op het Strandwalfestival op 13, 14 en 15 september.

Dikke Amerikanen, Klassieke Fransen en Blinkende Engelsen. We hebben het niet over opvallende toeristen, maar over de prachtige oldtimers die bij In De Bogaard aan kwamen rijden. En dit jaar werden die oldtimers vergezeld door de nieuwe Strandwal On Tour aanhanger. Eenmaal ter plaatse werden alle autoliefhebbers getrakteerd op een muzikaal cadeautje van singer-songwriter Teddy Macrander, volkszanger Hans Evenboer en DJ Double U-V.

Strandwal On Tour trekt dit jaar langs verschillende Rijswijkse evenementen en festivals om een steentje bij te dragen aan alle feestelijkheden. Daarnaast worden alle Rijswijkse feestvierders, genieters en liefhebbers natuurlijk uitgenodigd voor het Strandwalfestival in september. De volgende halte van Strandwal On Tour is het TOOST Festival op vrijdagavond 14 juni.

“Samen alle Rijswijkers uitnodigen voor nog meer feestelijke Strandwalmomentjes”

Laatste vrije stands voor Strandwalmarkt Veel bedrijven, organisaties en andere partijen hebben zich al verzekerd van een stand op de Strandwalmarkt op 14 september. Er zijn nog een tiental stands beschikbaar. De Strandwalmarkt is de ideale plek om Rijswijk te laten zien wat jij met jouw organisatie, product, dienst of stichting te bieden hebt. Ga naar strandwalfestival.nl en reserveer jouw stand.

Line-up: Maan op Strandwalfestival 2019 Op het podium van Strandwal Helemaal Fresh op vrijdag 13 september staan dit jaar onder andere Famke Louise, Badd Dimes en Caza. Afgelopen week werd ook bekend dat naast Shirma Rouse en Xander de Buisonjé, ook Maan op de line-up van Strandwal By Night staat. We kennen de populaire zangeres natuurlijk van nummers als Hij is van mij, Lief zoals je bent en het nummer voor de Oranjeleeuwinnen Ik kom eraan!