Rijswijks Dagblad | Springkussenfestival op 1, 2 en 3 mei

Springkussenfestival op 1, 2 en 3 mei

mainImage

Set in Motion organiseert op 1, 2 en 3 mei een driedaags springkussenfestival in Rijswijk! Sportpark Prinses Irene wordt deze drie dagen omgetoverd tot een heus springparadijs. Is uw kind niet af te slaan van een springkussen? Dan is dit het perfecte evenement! Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen zich vanaf 08.30 uur tot 16.00 uur uitleven op dit springkussenfestival. Tijdens deze dag wordt er een gezond lunchpakket uitgedeeld aan alle kinderen. Op het springkussenfestival staan zowel stormbanen, spring- en bootcampkussens! Ook worden er  verschillende sportclinics gegeven om uw kind te vermaken.

Tickets zijn te koop in het clubgebouw van het sportpark Prinses Irene. Het clubgebouw is open op maandag t/m vrijdag van 17.00-21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00-17.00. De prijs voor een 1-daags ticket is € 17,50. Wilt u een 3-daags ticket? Dan kan dat natuurlijk ook! De prijs voor een 3-daags ticket is €45,-.

Het hoofdveld op het sportpark Prinses Irene is drie dagen gevuld met springkussens van Set in Motion. Het aanbod varieert van standaard springkussens tot stormbanen met super gave hindernissen. Kinderen kunnen op elk moment worden gebracht en worden opgehaald. Ouders kunnen ervoor kiezen om hun kind af te zetten, maar uiteraard is het ook mogelijk om de gehele dag aanwezig te zijn.

Wilt u kans maken op 2 gratis dag-tickets? Dat kan!

Ga naar de facebook van Set in Motion https://www.facebook.com/attractieverhuursetinmotion/

Kijk bij het kopje evenementen. Deel en like het evenement springkussenfestival Rijswijk en maak kans om te winnen!

Adres van het sportpark Prinses Irene:
Schaapweg 2
2285 SP Rijswijk