Rijswijks Dagblad | Show your Loko support!

Show your Loko support!

mainImage

Inmiddels is duidelijk dat het Rijswijkse Lokomotief voorlopig nog niet binnen zal basketballen De Corona-situatie had gevolgen voor de competitie: geen echte eindstanden, geen officiële kampioenen, geen bekerwinnaars en geen play-offs. Zo is te lezen op de website van Lokomotief Rijswijk!

Als vereniging staat het nu voor andere uitdagingen. Loko loopt bijvoorbeeld tijdens deze Coronacrisis niet alleen de wedstrijden en trainingen mis, maar geen basketbal op de vereniging betekent ook geen kantine-inkomsten of opbrengsten uit andere activiteiten, zoals Runners Up. Dit is voor Lokomotief best een aderlating…. Zij kunnen dus jouw support nu goed gebruiken en hebben daarom het volgende bedacht:

"We hebben speciale Loko Support pakketten samengesteld waarmee jij je eigen vereniging kunt steunen, iedereen kan laten zien dat je een echte Loko Supporter bent èn er bovendien zelf ook een boel leuks aan overhoudt. Ook alvast handig voor volgend seizoen! Show your Loko support met een van deze leuke pakketten en help Loko de zomer door! Dan kunnen we volgend seizoen weer op volle kracht de competitie aangaan!"


Kijk hier: https://www.lokomotief-rijswijk.nl/webshop/