Rijswijks Dagblad | Rijswijker Ronald van der Geer bij Sporttribune

Rijswijker Ronald van der Geer bij Sporttribune

mainImage

Op maandag 2 december is verslaggever Ronald van der Geer, geboren in Rijswijk, van 20.00 uur - 21.00 uur te gast in het programma 'Sporttribune' bij Midvliet FM. 

Van der Geer heeft een lange staat van dienst die begon bij Omroep Rijswijk, stadsradio Rotterdam en RTV Rijnmond. De NOS zag het wel zitten in deze verslaggever en mocht deel uitmaken bij het populaire sportprogramma op de radio 'Langs de Lijn'.

Daarna ging het snel en kwam daar TV bij met NOS Studio Sport. Het is alweer 10 jaar geleden dat van der Geer live wedstrijden op televisie mocht verslaan. In 2014 was het duo Ronald van der Geer/Jack van Gelder te horen bij wedstrijden van Oranje tijdens het WK in 2014 bij Langs de Lijn.

Het werd nog mooier want in 2015 maakte hij de overstap van de NOS naar SBS om daar de wedstrijden van de UEFA Champions League te verslaan. Van 2016 - 2019 was van der Geer perschef van ADO Den Haag en momenteel verslaat hij wedstrijden voor TV bij FOX Sports en Ziggo Sports.  

In het eerste uur (19.00 uur - 21.00 uur)  komt uiteraard het amateurvoetbal uit de regio weer uitgebreid aan bod met interviews met trainers van diverse clubs

De presentatie is in handen van Arjan Groenewegen, Rob Hekman en Rene Marquard

Luister op maandag 2 december van 19.00 uur tot 21.00 uur naar Sporttribune bij Midvliet FM. Ook een keer gast willen zijn in de studio van Midvliet FM in het sportprogramma? Stuur dan een e mail naar [email protected]