Rijswijks Dagblad | Najaarstrends bij Leon Zuidgeest Kappers

Najaarstrends bij Leon Zuidgeest Kappers

mainImage

In de salons van Leon Zuidgeest kappers is momenteel sprake van een aantal najaarstrends. “Je merkt dat veel klanten de vakantie weer achter zich hebben gelaten en weer in hun normale ritme zitten”, zegt eigenaar Emiel Zuidgeest. “Veel van hen laten het haar nog even repareren van de vele zon, waardoor er verkleuringen zijn ontstaan. Tevens merken we dat bepaalde trends enorm populair zijn. Dan denk ik bijvoorbeeld aan de ‘Seamless1-tape’ dat oorspronkelijk afkomstig is uit Australie. Er wordt bij deze handeling met tapes op het haar gewerkt”.

‘Seamless1 Hair Extensions’ worden geproduceerd van honderd procent menselijk haar. Het afwerkingsproces van het haar wordt op kwaliteit gecontroleerd. De tape-applicatie is uniek voor ‘Seamless1’ omdat het geen schade veroorzaakt en de stylist ook in staat stelt de extensie efficiënt en nauwkeurig toe te passen. Deze unieke tape-technologie zorgt ook voor maximale beveiliging en voorkomt het omvangrijke gevoel van de extensie op je hoofd.

“Dit is een populaire trends in onze salons aan het worden”, concludeert Emiel Zuidgeest. “Onze hairstylisten zijn er dan ook in gespecialiseerd. Gemiddeld is het beste om het haar binnen zes weken opnieuw te doen, afhankelijk van hoe snel je haar groeit”.

K-Water 

Een andere trend in de fraaie en moderne salons van Leon Zuidgeest Kappers is het zogenaamde ‘K-Water’. Wanneer je de salon verlaat, wil je haar dat glanst. Maar wat als je geen tijd hebt om te gaan zitten voor een diepe zorgbehandeling? Nu kan men schitteren in een flits.

“Het is een behandeling die weinig tijd kost”, aldus Emiel Zuidgeest. “De genezende kracht van K Water opgelost in een heldere vloeistof. De formule werkt direct op de vezel en spoelt makkelijk af voor een gewichtloze afwerking. We brengen K Water aan na het wassen en spoelen het af vlak voor het stylen zoals gewoonlijk. Het haar is binnen enkele seconden geperfectioneerd. Het is een mooie en aansprekende techniek die klanten steeds vaker in onze salons willen ondergaan”.

Bij Leon Zuidgeest Kappers wordt met de beste merken gewerkt zoals producten van Fuente en Kerastase. De hairstylisten onderscheiden zich door goede adviezen waar de klanten echt iets aan hebben en daardoor bijzonder tevreden zijn over hun kapsel. “Laat je daarom inspireren en adviseren door onze zeer ervaren hairstylisten. Het gaat tenslotte om jouw ultieme look”, besluit Emiel Zuidgeest.

Het overzicht van alle salons van Leon Zuidgeestkappers is te vinden via https://www.leonzuidgeest.nl/


Door: Bart Bakker