Rijswijks Dagblad | Musicalspektakel bij Savarin

Musicalspektakel bij Savarin

mainImage
Bent u er ook bij?

Musicalsterren Maaike Widdershoven en René van Kooten behoren al vele jaren tot de top van onze nationale showbusiness. Sinds de musical als genre halverwege de jaren negentig ook ons land veroverde, is dit tweetal van de partij en werden ze onderscheiden met vele Awards. Half Nederland heeft dan ook Maaike Widdershoven zien schitteren in West Side Story, Phantom of the Opera, Anatevka of The Sound of Music. René van Kooten gooide op zijn beurt hoge ogen in Aida, Beauty and the Beast, Les Misérables, Zorro en Evita. Samen stonden ze onder meer in de hitmusical Elisabeth.

Maaike en René komen van 18 t/m 22 juni samen in een bijzonder musical-spektakel op het voorplein van Huize Zuidhoorn op de grens van Rijswijk en Den Haag. Hotel-restaurant en spa Savarin viert hiermee zijn 25-jarig jubileum. Het muzikale festijn met een 18-koppig ensemble speelt zich (overdekt) af in de openlucht. Met honderden kostuums en een wervelende licht- en geluidsshow wordt een waar sprookjesplein op deze historische locatie gecreëerd. 

Highlights uit de bekendste musicals zullen in acht voorstellingen (’s middags om 15.00 uur en ’s-avonds om 20.00 uur) worden uitgevoerd. Musical-voorstellingen kennen normaliter een forse entreeprijs. Maar om zoveel mogelijk liefhebbers gelegenheid te geven het jubileum van Savarin mee te vieren, bedraagt de ticketprijs slechts €15 (try-out op 18 juni ’s avonds €10.) Wie niet alleen muzikaal maar ook gastronomisch wil genieten, kan een speciaal lunch-arrangement boeken voor €50 of een diner-arrangement voor €65 (incl. show). Meer informatie of direct boeken via www.savarin.nl