Rijswijks Dagblad | Meld aan voor de Vrijwilligersprijzen 2019

Meld aan voor de Vrijwilligersprijzen 2019

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De gemeente Rijswijk wil graag weten of u een actieve en betrokken vrijwilliger kent die het volgens u verdient om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Meld hem of haar dan aan voor de één van de vrijwilligersprijzen, die in december 2019 worden uitgereikt.

Categoriën

Er zijn vier categorieën waarbinnen u iemand kunt voordragen:

1.    Jongeren (tot 25 jaar)

2.    Individueel (vanaf 25 jaar)

3.    Groep (vanaf 3 personen)

4.    Bewonersinitiatief (initiatieven vanuit de buurt of wijk, groep of individueel, die bijdragen aan de samenhang in de straat, buurt of wijk of op en rond school).

Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is vooral dat het vrijwilligerswerk van betekenis is voor Rijswijk en/of de inwoners.

Genomineerden

De jury, met daarin onder andere Anita Voortman en Mohamed el Bouazaoui, de vrijwilligers van het jaar 2018 in de categorieën Individueel en Jongeren, bepaalt begin juli wie van de voorgedragen kandidaten genomineerd worden. De inwoners van Rijswijk kunnen in het najaar per categorie stemmen op de genomineerde vrijwilligers(groepen) van hun voorkeur. De genomineerden met de meeste stemmen worden de vrijwilligers van het jaar. De prijsuitreiking is op zaterdag 7 december, tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Aanmelden

Wilt u een vrijwilliger of actieve inwoner en/of groep aanmelden voor de vrijwilligersprijs 2019? Vul dit formulier in (één persoon/groep per categorie) en mail deze naar [email protected](link stuurt een e-mail). U kunt het formulier ook per post (zonder postzegel) sturen naar Gemeente Rijswijk, Beleid Sociaal Domein, t.a.v. Jolanda van der Spek-van Veen, Antwoordnummer 1214, 2280 VB te Rijswijk. Aanmeldingen moeten vóór 1 juli 2019 binnen zijn.

 


 

 


Foto: Digitaal Dagblad